Плащания и доставки

Начин на плащане – с наложен платеж или по банков път.

Приемане на поръчка и изпращане:

Приемане на поръчки без почивен ден – от 07:00 ч. до 22:00 ч. Срокът за доставка до 2 работни дни,.При всички случаи, клиента ще бъде информиран относно срока на доставка, когато същият е по-дълъг от 2  работни дни.

Доставка:

Поръчаните от Вас стоки ще бъдат доставени с куриерска фирма “Econt” в  посочен от Вас офис или до ваш личен адрес. При получаване на стоката, имате задължително право на преглед и тест, преди да я заплатите.  

„Симеоне“ ЕООД не носи отговорност за неточно и/или забавено изпълнение, когато това се дължи на забава по вина на куриера/транспортната и/или посочени от Потребителя неверен или непълен адрес, лице за контакти и/или телефон, както и при други, независещи от „Симеоне“ ЕООД обстоятелства.

Всички пратки пътуват с транспортна застраховка. При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя и/или упълномощено от него лице. При констатиране на липси и/или явни недостатъци на – външни видими дефекти – повреди, удари и други щети, потребителят следва да ни уведоми в присъствието на куриера/транспортната фирма незабавно, на тел. 0878791826

Потребителят има право да откаже приемането на доставката, ако сумата, която следва да заплати на куриера при „плащане при доставка” не съответства на дължимата. В този случай, Потребителят следва да се свърже незабавно с нас на тел 0878791826 за отстраняване на несъответствието.